Usuwanie kontaktu

W celu usunięcia użytkownika z kontaktów należy wykonać następujące kroki:

  1. przejść na stronę profilu użytkownika,
  2. kliknąć w przycisk „Obserwowany”,
  3. poniżej wizytówki zostanie wyświetlone białe pole, na którym umieszczony został przycisk „przestań obserwować”. Po jego kliknięci kontakt zostanie usunięty z „Moich kontaktów”.

przestan_obserwować

Rys. 1. Usuwanie kontaktu

You may also like...